• Rapport: Handvatten voor cybersecurity in de logistieke keten

Rapport: Handvatten voor cybersecurity in de logistieke keten

Clock Geplaatst op dinsdag 2 februari 2021

TNO, Transport en Logistiek Nederland (TLN), SmartPort, Air Cargo Netherlands (ACN), Cargonaut, REQON Security, Digital Trust Center (DTC) en Computest hebben een scan uitgevoerd om de cyber kwetsbaarheden binnen de logistieke keten in kaart te brengen. Het consortium van Cyber Security in Logistics heeft op basis van interviews en ethische hacks concrete handvatten geformuleerd om de beveiliging tegen cybercrime in de sector te verhogen. Alhoewel het rapport is uitgevoerd in de logistieke sector, zijn veel van de concrete aanbevelingen toepasbaar in alle sectoren. Je kunt het rapport hier vinden:

https://www.digitaltrustcenter.nl/sites/default/files/2021-01/Handvatten_Cybersecurity_in_de_Logistieke_Keten.pdf

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon