• Digital Trust Center – Doe gratis mee aan de MKB Phishing test

Digital Trust Center – Doe gratis mee aan de MKB Phishing test

Clock Geplaatst op maandag 28 september 2020

Cybercriminaliteit was de laatste jaren al een explosief groeiend probleem, maar is door de coronacrisis in een stroomversnelling geraakt. In de afgelopen maanden werden per maand meer cyberaanvallen uitgevoerd dan in 2017 en 2018 in een heel jaar, blijkt uit onderzoek.

Met name thuiswerkers blijken onvoldoende voorbereid te zijn op phishing. Thuisnetwerken en privé laptops zijn slecht beveiligd, bovendien is men thuis eerder geneigd om onoplettend te zijn. Cybercriminelen spelen hier handig op in. Iedereen die een e-mailadres heeft, loopt het risico om slachtoffer te worden van phishing.

Er valt veel te winnen door je bewust te worden van de aanpak die cybercriminelen hanteren, want een kwart van de werknemers herkent een standaard phishing mail niet en maken de onderneming kwetsbaar voor cyberaanvallen.

Digital Trust Center geeft 1000 phishing testen weg

En het Digital Trust Center kan dit jaar aan 1000 mkb-bedrijven een gratis phishing test weggeven. Werknemers worden in overleg met de aangemelde bedrijven onderworpen aan een anonieme, digitale test met als doel de veiligheid en cyberweerbaarheid van de eigen organisatie in kaart te brengen en te verbeteren. De test wordt uitgevoerd door een hierin gespecialiseerd IT-bedrijf.

Meedoen is gratis

Is jouw cybersecurity goed geregeld of staan jouw ramen en deuren nog wagenwijd open? Ben je benieuwd naar de cyberweerbaarheid van jouw organisatie? En wil jij je ook online veilig voelen? Doe gratis mee aan de MKB Phishing test en registreer je belangstelling via onze partner Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland:  https://www.rpcnh.nl/gratis-mkb-phishingtest/.

Bij 400 aanmeldingen gaan we van start

We zien aan de cijfers dat het mkb vaker dan gemiddeld slachtoffer is. Daarom is het belangrijk om daar een goed beeld op te krijgen. Om onderzoek te kunnen doen, cijfers te vergelijken en inzicht te verkrijgen, is het noodzakelijk dat er meer dan 400 ondernemingen zich aanmelden.

Inzicht in je digitale weerbaarheid en alerte medewerkers

Na afloop van de test ontvang je een rapportage. Met deze rapportage krijg je inzicht in de digitale weerbaarheid van je onderneming. En een ander resultaat is dat je medewerkers alerter zijn op phishing en valse e-mails leren te herkennen.

Schrijf je in!

Dit zijn de voorwaarden:

  1. Je bedrijf bestaat uit 8 tot 250 medewerkers en ze gebruiken een zakelijk e-mailadres.
  2. Er zijn meer dan 400 aanmeldingen bij ons binnen gekomen.

Goed om te weten:

  • Je kunt na je registratie nog beslissen niet mee te doen.
  • We komen niet in jouw systeem en installeren niets.
  • We hebben geen commerciële belangen, deelname is gratis.

Wil je ook weten hoe je bedrijf ervoor staat? Maak je belangstelling kenbaar via onderstaande button. Je wordt doorgeleid naar onze partner: Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (www.rpcnh.nl).

Veel succes!

https://www.digitaltrustcenter.nl/nieuws/doe-gratis-mee-aan-de-mkb-phishing-test

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon