• Doe de Basisscan Cyberweerbaarheid van het DTC

Doe de Basisscan Cyberweerbaarheid van het DTC

Clock Geplaatst op donderdag 17 oktober 2019

Steeds meer bedrijven krijgen te maken met een cyberincident. Inmiddels is de vraag niet meer óf, maar wanneer je hiermee te maken krijgt.

Als ondernemer is het dus belangrijk om je cyberweerbaarheid op orde te hebben. Maar hoe doe je dit eigenlijk? Misschien weet je niet waar je moet beginnen of zie je dingen over het hoofd.

Om je hiermee op weg te helpen, heeft het DTC de Basisscan Cyberweerbaarheid ontwikkeld. Deze scan kun je in 5 minuten uitvoeren en geeft je inzicht in de cyberweerbaarheid van je onderneming aan de hand van de 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen van het DTC.

Na het invullen van de scan ontvang je een rapport, waarin per basisprincipe wordt weergegeven in hoeverre je de basis op orde hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan geeft het DTC je advies over hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

Aan de slag? Klik hier om naar de Basisscan Cyberweerbaarheid te gaan en kom erachter in hoeverre jouw onderneming de basis op orde heeft!

Bron: https://www.digitaltrustcenter.nl/de-5-basisprincipes-van-veilig-digitaal-ondernemen/doe-de-basisscan-cyberweerbaarheid

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon