• Handleiding Autoriteit Persoonsgegevens: ‘Internet of things? Bescherm uw privacy!’

Handleiding Autoriteit Persoonsgegevens: ‘Internet of things? Bescherm uw privacy!’

Clock Geplaatst op maandag 24 juni 2019

Het aantal apparaten met een internetverbinding in Nederlandse huishoudens groeit met de dag. Bijvoorbeeld smart tv’s, wearables (zoals een smartwatch), speelgoed, muzieksystemen, lampen en thermostaten. Deze internet of things-apparaten kunnen ons leven makkelijker maken, maar verzamelen ook veel privacygevoelige informatie. Dat kan een risico zijn. Wilt u een internet of things-apparaat gaan gebruiken? Zorg er dan voor dat u uw privacy beschermt. Om u hierbij te helpen, geeft de Autoriteit Persoonsgegevens in deze handleiding een aantal tips voor het kopen, installeren en gebruiken van een internet of things-apparaat.

Voor de complete handleiding klikt u hier of zie onze webpagina Nuttige Links!

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon