• CYSSEC Expertsessie: Cyber Crisis Management (simulatie)

CYSSEC Expertsessie: Cyber Crisis Management (simulatie)

Clock Geplaatst op maandag 27 mei 2019

Op dinsdag 11 juni organiseert CYSSEC een zogenaamde ‘table top’ exercise: een oefening waarbij deelnemers een fictief scenario van een cybercrisis doorlopen. Deze sessie zal beginnen met een korte theoretische beschouwing van organisatie-overschrijdende cybercrsisbeheersing. Tijdens de oefening worden de deelnemers in een aantal groepen verdeeld die sectoren uit de Schiphol community vertegenwoordigen. Deze groepen krijgen gedurende de simulatie informatie over de ontwikkelende cyber crisis in de Schiphol community en moeten vervolgens bepalen hoe zij gaan handelen. Let op: het doel van deze simulatie is niet om bestaande processen te ‘testen’. Door dit fictieve scenario te doorlopen krijgen de deelnemers meer inzicht in de verschillende rollen van partijen die actief zijn op Schiphol en wat er in een algemene zin bij cyber security crisisbeheersing komt kijken.

De sessie vindt plaats op dinsdag 11 juni van 15u-17u, in de Brisbane zaal (B.136) van het Schipholgebouw.

Meld je aan via CYSSEC.nl, via Spot, of door ons te mailen

Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar!

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon