• Bescherm uw geld en gegevens, doe de gratis MKB Phishingtest

Bescherm uw geld en gegevens, doe de gratis MKB Phishingtest

Clock Geplaatst op woensdag 8 mei 2019

Phishing is vaak de eerste stap in een cyberaanval en een makkelijke manier voor criminelen om binnen te komen. Is de aanval niet gericht op uw bedrijf, dan kan uw systeem worden misbruikt. Zonder dat u dat weet. Wij hebben al eerder gecommuniceerd dat het DTC en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPC NH) een Phishingtest aanbieden. Sinds kort staat de website van deze Phishingtest online! Op deze site is meer informatie te vinden over wat de test precies inhoudt, welke voorwaarden eraan zijn verbonden en hoe u zich kunt aanmelden.

Phishing is één van de grootste cyberrisico’s binnen het MKB. Het DTC en RPC NH willen dit beperken, samen met het MKB. Bent u benieuwd hoe weerbaar uw onderneming of uw medewerkers voor phishing zijn? Geef dan op deze pagina uw belangstelling aan. Het verplicht u nog tot niets. U krijgt inzicht in de weerbaarheid van uw onderneming tegen een phishing aanval en uw medewerkers leren phishing e-mails beter te herkennen.

Voor meer informatie en de mogelijkheid om uw organisatie aan te melden, zie: https://www.rpcnh.nl/gratis-mkb-phishingtest/

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon