• Ook CYSSEC doet in Oktober mee aan de nationale Alert Online campagne!

Ook CYSSEC doet in Oktober mee aan de nationale Alert Online campagne!

Clock Geplaatst op dinsdag 17 juli 2018

Oktober is dé maand van de Cyber Security waarbij de landelijke campagne Alert Online van start gaat. Alert Online is een campagne van overheid, bedrijfsleven en wetenschap met als doel Nederland bewuster en veiliger online te laten zijn. Tientallen organisaties in Nederland voeren in de maand oktober activiteiten uit om de weerbaarheid van mensen in eigen organisatie en maatschappij te verhogen.

Ook CYSSEC is dit jaar weer partner van Alert Online en organiseert op 11 oktober een speciale Alert Online sessie! Van 11:00-13:30 zullen o.a. sprekers van het Nationale Cyber Security Centrum en Computest u meenemen in de wereld van cyber- crime, security en awareness. Zij zullen de huidige trends op het gebied van cybersecurity toelichten, praktische tips bijbrengen en ervaringen met ons delen!

Opgeven kan door ons te e-mailen

 

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon