• Schiphol digitaal veilig maken

Schiphol digitaal veilig maken

Clock Geplaatst op donderdag 14 december 2017

Cybersecurity gaat over de grenzen van organisaties, ketens, netwerken en landen heen. Op Schiphol zijn vele partners direct of indirect afhankelijk van elkaar. Die grote hoeveelheid afhankelijkheden en de toename van digitale dreigingen maakt samenwerking extra noodzakelijk. Deze unieke publiek-private samenwerking heeft gezorgd dat ruim 250 CYSSEC leden vanuit 85 verschillende organisaties in 2017 actief hebben samengewerkt om de luchthaven digitaal veiliger te maken. Dit jaar hebben we de krachten gebundeld om in 2018 de volgende stap te maken: van awareness naar actie in het verder verhogen van de cybersecurity voor en door de partners! Kortom, wij willen jullie, onze partners, bedanken voor jullie inzet het afgelopen jaar, want deze is van essentieel geweest!

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon