• Cyssec organiseert eerste expertsessie: Cyber Security Awareness

Cyssec organiseert eerste expertsessie: Cyber Security Awareness

Clock Geplaatst op dinsdag 11 april 2017

Cyber Security Awareness is belangrijk voor elke organisatie! Om deze reden organiseert Cyssec 3 mei (13:00-15:00 uur) een eerste expertsessie gericht op awareness!

Deze sessie zal zich richten op zowel cyber security awareness binnen het Schiphol ecosysteem, als cyber security awareness binnen jullie eigen organisatie. Experts zullen jullie vertellen hoe belangrijk het bewustzijn van onze medewerkers is (70% van alle security incidenten wordt namelijk mede veroorzaakt door onwetendheid en onjuist handelen van eigen medewerkers). Daarnaast zullen zij jullie een aantal handvatten geven hoe je een awareness campagne binnen je eigen organisatie uitrolt.

Wil je deze expertsessie bijwonen? Stuur dan een e-mail naar : cyssec@Schiphol.nl

Tot dan!

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon