• CYSSEC Expertsessie “Social Engineering: het hacken van mensen”

CYSSEC Expertsessie “Social Engineering: het hacken van mensen”

Clock Geplaatst op woensdag 24 april 2019

Dinsdag 21 mei van 15u-17u vindt de volgende CYSSEC Expert sessie plaats! Het thema van deze sessie is: “Social Engineering: het hacken van mensen”. Cybercriminelen worden steeds creatiever en sluwer. Ze maken niet alleen gebruik van technische – maar ook menselijke kwetsbaarheden. Social engineering bestaat uit verschillende aanvalstechnieken die cybercriminelen richten op een persoon en niet op een systeem. De technieken van social engineering werken vaak goed, omdat ze inspelen op het vertrouwen dat mensen in elkaar hebben. Hoe herken je social engineering en kan je jezelf hiertegen beschermen? De experts van Hoffmann leggen dit uit aan de hand van hun ervaringen en ludieke voorbeelden. Na afloop van de sessie staat een borrel klaar.

Meld je aan via CYSSEC.nl, via Spot, of mail naar cyssec@schiphol.nl

Datum: dinsdag 21 mei van 15u-17u
Locatie: Auditorium, Schipholgebouw
Adres: Evert van de Beekstraat 202, Schiphol

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon