• Kick Off 2019 op 15 januari: Security Evangelist’ Edwin van Andel over hackers ‘Vriend of Vijand?’

Kick Off 2019 op 15 januari: Security Evangelist’ Edwin van Andel over hackers ‘Vriend of Vijand?’

Clock Geplaatst op woensdag 2 januari 2019

Names CYSSEC een fijn 2019 gewenst!

De eerste sessie staat alweer op de agenda; dinsdag 15 januari vindt de CYSSEC Kick Off 2019 plaats, waarbij Edwin van Andel komt spreken. Edwin van Andel (ethisch hacker, security evangelist en CEO van Zerocopter) is een gerenommeerd spreker en ervaren security expert. Naast het feit dat hij een internationale evangelist van Responsible Disclosure is, werkt hij hard aan het overbruggen van de kloof tussen klanten en hackers.

Edwin: “In deze interactieve en humoristische presentatie start ik met mijn definitie van security, gevolgd door de ‘echte’ definitie van hackers, hoe zij denken en werken en hoe ze vaak best bereid zijn te om te helpen, in plaats van alleen te slopen. Ik ga in op malware en cryptolockers, bug bounties en Responsible Disclosure, en laat successen en epic fails de revue passeren in het LAN, het internet en rondom IOT. Op het eind gaan we zelfs ‘berekenen’ hoe makkelijk het moet zijn om de online wereld veiliger te krijgen. En voor de oplettende toehoorders zijn er zelfs hacker-prijzen te winnen!”

Datum: 15 januari 2019 van 15:45 tot 17:00
Locatie: Evert van de Beekstraat 202, Schiphol

Meld je hier aan, of door te mailen naar cyssec@schiphol.nl

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon