• Hack Demo: Tussen Feit en Fictie

Hack Demo: Tussen Feit en Fictie

Clock Geplaatst op maandag 19 november 2018
Wil jij weten wat hackers wel en juist niet kunnen? Kom dan 11 december naar de Hackdemo ‘Tussen Feit en Fictie’!

Hackers zijn tegenwoordig niet meer uit het nieuws weg te denken. Je hoeft maar een krant open te slaan en je ziet ergens wel een vermelding van een hack. Maar hackers zijn niet alleen te vinden in nieuwsartikelen; ze verschijnen ook op het witte doek. Denk bijvoorbeeld aan block-busters als James Bond en Mission Impossible. In deze films zie je de meest geavanceerde systemen omzeild worden en vaak ziet het erg niet eens zo lastig uit. Maar klopt dit beeld dat Hollywood schetst wel? Kunnen hackers inderdaad zomaar allerlei systemen binnendringen met een paar drukken op de knop? Dinsdag 11 december van 15:00- 17:00 laat ethisch hacker Gerard Klomp ons de wondere wereld van hackers zien aan de hand van het thema ‘tussen feit en fictie’.

Meld je aan via de aanmeldknop op de volgende site:

Hack Demo: Tussen Feit en Fictie

Of mail naar cyssec@schiphol.nl

Locatie: Evert van den Beekstraat 202, Schiphol

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon