• Heeft u interesse in een phishing test voor uw bedrijf?

Heeft u interesse in een phishing test voor uw bedrijf?

Clock Geplaatst op woensdag 6 maart 2019

Zo’n 2 op de 5 MKB’ers werd in 2017 slachtoffer van digitale fraude en in 57% van de gevallen liepen ondernemers financiële schade op. Phishing is daarbij één van de meest voorkomende vormen van digitale fraude. Heeft u al eens een phishing-test gesimuleerd binnen uw bedrijf? Het Digital Trust Center (DTC; www.digitaltrustcenter.nl) zet samen met het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland (RPC NH) een pilot op onder MKB bedrijven om weerbaarheid op het gebied van phishing te verhogen. In de pilot krijgt u door middel van een phishing-test inzicht in de weerbaarheid van uw bedrijf tegen cybercrime en wordt zo het bewustzijn over phishing onder de werknemers verhoogd. Uit de pilot worden lessen getrokken voor het gehele MKB. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie ontvangen, mail dan naar info@cyssec.nl!

Arrow leftTerug naar overzicht
Cross icon